tirsdag 20. november 2007

HEI PAA DEG.

Hei.
Her er det deilig og varmt.
Her er det ca 25-30 grader.
Jeg synest det er veldig varmt her fordi at det ikke er saa varmt i Norge.
Det jeg gjor her er og bade,gjor lekser og spiser is.
Ps: Johanne kan ikke du skrive en kommentar?

4 kommentarer:

Lilleberget 12 sa...

Hei Julie! Jeg savner deg nå,ja mest på skolen da,men det gjør ikke så mye for nå har vi fått katt.Katten heter Sasha og den er to år.Jeg er mesunelig på deg at du har det så varmt.Og pass på haiene, jeg vil ikke at du skal bli spist opp.Hilsen Johanne.

Lillian sa...

Hei skatt det er kjekt att du koser deg i det varme landet langt der nede på andre sida av jordkloda .Her er snøv og kaldt det er rart å tenke på att dere er såååå langt borte ,men der har snart vore der i1 mnd no så er det bare 2 til før dere er heime igjen .Stooor klem og kos fra farfar og farmor.

Redaktøren sa...

Cape Tribulation, Australia

Denne regionen i Queensland fortjener en plass på din ønskeliste av mange grunner. Nydelige strender, regnskog som strekker seg helt ut til havet, korallrev, det ville dyre- og planteriket, og et strålende fjell-landskap er blant hovedingrediensene. Kun 40 minutter unna ligger Great Barrier Reef. Dette er en helt unik del av verden.
"Verdens vakreste feriesteder"

Sissel sa...

Hei Julie - Sander her:
Nå bor jeg på rommet ditt og sover godt. Vi har laget snømanna i hagen og på tirsdag var jeg, mads og mamma på skolen din og testet ut akebakken. Det var kjempegøy. I går fikk jeg meg et nytt spill til DS'n min som heter Surf's up. Det handla om pingviner og en hane som surfer og det er kjempegøy. Du er så heldig som har fått klappa koalabjørn og mata kenguru. Skulle ønsker jeg kunne reise til Australia selv om det er veldig langt å reise. Ha det fint. Hilsen Sander