torsdag 17. januar 2008

Bilder fra Wet and Wild

Hei her er jeg i Wet and Wild, dette var vi på lenge før jul, men jeg hadde så lyst til å vise dere bilder derfra. Det var ikke akkurat så fint vær der da, men det var helt greit, jeg tok til og med magasuget, bare jeg og pappa gjorde det. Mamma hadde ikke lyst og det tror jeg ikke Silje hadde heller.


Denne var veldig morsom, denne tok jeg og Silje ilag mange ganger helt alene. Vi hadde det så bra denne dagen, koset oss masse.

Her kommer jeg og Silje fra den som heter Black Hole, vi tok den en gang sammen med mamma og pappa, jeg satt på med pappa da. Men så fikk jeg og Silje ta den ilag alene 2 ganger, vi hadde det så gøy.

Her ser der der jeg tok magasuget, det var jeg og pappa som gjorde.dette er en sklie som hete black hole.det var helt mørkt inne i sklia du visste aldri hvilken vei du skulle gå.

3 kommentarer:

Redaktøren sa...

ja ei sånn sklie skulle du hatt hjemme i hagen - du får snakke med papsen - så ordner han det nok - dere har ikke vannmåler en gang !

Anonym sa...

Fytti grisen!! DET såg kjempe gøy ut!! ditta e sånn som e lika!!
No blei e litt misunnelig!
Og du e jammen tøff Julie!!

Anonym sa...

hei igjen ! SÅ brun og store dokke har blitt da !Nå er det vell bare nokken tima til dokke e hjemme og e gleda me :D klem camorilla