lørdag 22. desember 2007

Nå er det jul.

Hei i dag er det lille julaften her i Australia.
Jeg har ikke mye julestemning men det er bare fordi det er varmt her. Men en ting er sikkert det er veldig mange hus og broer og mye mere ting som er helt ferdig med og pyntes til jul.
Jeg ville bare si god jul og godt nytt år til alle sammen i Norge.
Gggggoooooddddd jjjjjuuuuulllll oooooggggg gggggooooodddddttttt nnnnnyyyyyttttt ååååårrrrr tttttiiiiilllll aaaaalllllllllleeeee iiiii nnnnnooooorrrrgggggeeeee.
Jule klem fra Julie.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Julie og God Jul, Julie . Tenk at dåke får Julaften før oss i år . Du har vell snart stått opp . Vi har hatt mandel i grøten i dag, og Kasper fant mandelen . Mormor,Moffen,tante Yvonne,Sverre,Kasper,Camilla,Cecilie,Jonatan,Jonatan,Jonas,Jonas,Kristoffer,Kristine mora til Torgeir,Sebastian,tante Kristin,Michel var her, og Kasper fant mandelen i grøten. Å de va ikke arangert . Jonas har nettopp fått mat og står me tonga rett ut å smila te me . Jonas har blitt veldi stor å han elska å ver sammen me me . Go Jul . Klem fra Cecilie .

Redaktøren sa...

hei på deg julie en liten hilsen fra mormor jammen har du mange fine og morsomme bilder på siden din jeg forstår at du har det fint og opplever mye gøy. Når jeg sitter her og skriver til deg ligger du og drømmer i australia og nar du leser denne hilsen ligger mormor og drømmer i Ålesund. Vi hadde det koselig hos tante Yvonne og Sverrre juleaften,julenissen kom på besøk Kasper var litt redd med det samme,men så fikk han pakke og da gikk det greit,Kasper fikk også mandelen i grøten på lille juleaften og da fikk han en stor marsipan gris,han likte det ha det bra en stor klem til deg fra mormorq